Ingredients (6 people):
100 g tumedat või piimašokolaadi
140 g vahukomme
1 spl vett
1 spl kookoshelbeid
Preparation time: 35 min.
Cooking time: 3 min.
Difficulty: easy
Preparation:
1. Murdke šokolaad väiksemateks tükkideks ja sulatage seda
MicroCook 1 l kannus 2 ½ minutit 360 W juures. Segage pärast
1 min seisuaega ja sulatage šokolaadi veel 20 sek, kui see ei
olnud täiesti sulanud.
2. Asetage silikoonvorm Dome madala 2,25 l FreezerSmarti sisse
ja jaotage šokolaad vormidesse. Pintseldage servadest üles
küpsetuspintsli abil. Sügavkülmutage 10 min.
3. Asetage vahukommid ja vesi MicroCook 1 l kannu ja sulatage
40 sek 600 W juures. Segage ja sulatage veel 10–20 sek, kui
see ei ole täielikult sulanud.
4. Jaotage sulanud vahukommid vormidesse ja sügavkülmutage
10 min.
Raputage peale kookoshelbeid, vajutage need natuke kinni ja
keerake šokolaadid ettevaatlikult vormidest välja.