Ingredients (4 people):
250 g seeni
2 šalottsibulat
350 g arborio risotoriisi
550 ml vett
100 ml valget veini
1 puljongikuubik, kana
75 g päikesekuivatatud tomateid
80 g parmesani
60 g võid
75 g beebispinatit
Soola ja pipart
40 g parmesani serveerimiseks
Preparation time: 15 min.
Cooking time: 15 min.
Difficulty: easy
Preparation:
1. Loputage ja kuivatage seened.
2. Lõigake need kuubikuteks FusionMaster kuubistajaga 10 mm ja pange MicroWave Pressure Cooker II survepotti.
3. Hakkige sibul Smooth Chopperis ja lisage survepotti.
4. Loputage riis ja lisage survepotti koos vee, valge veini ja puljongiga. Segage Silikoonkaabitsaga.
5. Pange kaas peale ja valmistage 15 min. 900 W juures. Laske roal 10 min. seista kuni rõhk on langenud.
6. Hakkige päikesekuivatatud tomatid Smooth Chopperis.
7. Riivige 80 g parmesani FusionMaster täheriiviga.
8. Lisage või ja parmesan ning segage Silikoonkaabitsaga. Lisage tomatid, beebispinat ning sool ja pipar. Segage uuesti, raputage peale 40 g riivitud parmesani ja serveerige kohe.
Serveerige koos peterselli-/küüslaugukuklitega.