Skip to content
Back to Recipes

Risoto seente, päikesekuivatatud tomatite ja beebispinatiga

Risoto seente, päikesekuivatatud tomatite ja beebispinatiga

Ingredients (4 people):

250 g seeni

2 šalottsibulat

350 g arborio risotoriisi

550 ml vett

100 ml valget veini

1 puljongikuubik, kana

75 g päikesekuivatatud tomateid

80 g parmesani

60 g võid

75 g beebispinatit

Soola ja pipart

40 g parmesani serveerimiseks

Preparation time: 15 min.

Cooking time: 15 min.

Difficulty: easy

Preparation:

1. Loputage ja kuivatage seened.

2. Lõigake need kuubikuteks FusionMaster kuubistajaga 10 mm ja pange MicroWave Pressure Cooker II survepotti.

3. Hakkige sibul Smooth Chopperis ja lisage survepotti.

4. Loputage riis ja lisage survepotti koos vee, valge veini ja puljongiga. Segage Silikoonkaabitsaga.

5. Pange kaas peale ja valmistage 15 min. 900 W juures. Laske roal 10 min. seista kuni rõhk on langenud.

6. Hakkige päikesekuivatatud tomatid Smooth Chopperis.

7. Riivige 80 g parmesani FusionMaster täheriiviga.

8. Lisage või ja parmesan ning segage Silikoonkaabitsaga. Lisage tomatid, beebispinat ning sool ja pipar. Segage uuesti, raputage peale 40 g riivitud parmesani ja serveerige kohe.

 

Serveerige koos peterselli-/küüslaugukuklitega.