Ingredients (15 PANNKOOKI):
- 400 g õunu (±1 nael)
- 1/2 sidrunit (koorituna ja pressituna*)
- 3 muna
- 150 ml piima (± 2/3 tassi)
- 120 g suhkrut (± 1/2 tassi)
- 250 g mitmeotstarbelist jahu (±1½ tassi)
- 1 näpuotsatäis soola
- 3 ml küpsetuspulbrit (±1/2 tl)
- 3 ml kaneeli (valikuline) (±1/2 tl)
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 20 min.
Difficulty: easy
Preparation:
Koorige õunad, eemaldage neist südamikud ning seejärel riivige* õunad Ultimate 2 l segamiskaussi.
Lisage riivitud õuntele sidrunikoor ja -mahl*, sulgege kauss ja seejärel raputage kaussi, et õunad oksüdeerumise vältimiseks sidrunimahlaga katta. Pange kõrvale.
Lisage ülejäänud koostisosad Ultimate 3,5 l segamiskaussi, sulgege ja raputage 10 korda küljelt küljele. Seejärel raputage 30 sekundit vaheldumisi üles ja alla ning küljelt küljele. Tainas peaks olema üpris vedel.
Lisage jämedalt riivitud õunad ja lõpetuseks segage spaatliga seni, kuni kõik on hästi segunenud.
-
Küpsetage segu kas kergelt määritud või mittenakkuval pannil (ca 28 cm / ±11 tolli) keskmiselt kõrgel kuumusel, tõstes segu vähehaaval 30 ml / 2 spl kaupa kulbiga pannile, jättes valamisel iga kulbitäie vahele vahe. Küpsetage 3 pannkooki korraga, umbes 2 minutit mõlemalt poolt.
Segust saab viis 3 pannkoogiga pannitäit.
NÕUANNE.* Kasutage kausil pritsmekaitset koos Cooks Maid lisatarvikutega, et riivida õunad ja koorida sidrun ning pressida ½ sidruni mahl.
Additional Note: