Ingredients (4 people):
- Koostisained, 1 leib:
- 650 ml jahu
- 2 tl küpsetuspulbrit
- 1 tl soola
- 2 tl suhkrut
- 10 päikesekuivatatud tomatit õlis
- 50 ml värskeid ürte, nt petersell, rosmariin, basiilik või tüümian
- 1 küüslauguküüs
- 330 ml õlut
- 1 spl sidrunimahla
- Taimeõli vormi määrimiseks
Preparation time: 15 min.
Cooking time: 45 min.
Difficulty: average
Preparation:
Valmistamine: 10 min 210 °C juures ja 45–55 min 190 °C juure
- Võtke küpsetusrest ahjust välja ja asetage UltraPro 1,8 l restile. Soojendage ahi 210 °C.
- Segage jahu, küpsetuspulber, sool ja suhkur. Hakkige tomatid, ürdid ja küüslauk Herb Chopperiga.
- Segage hakitud koostisosad, õlu ja sidrunimahl jahuseguga ning segage koos pehmeks taignaks.
- Valage tainas määritud UltraPro 1,8 l potti, pange kaas peale ja küpsetage leiba eelsoojendatud ahjus 210 °C juures 10 minutit.
- Seejärel eemaldage kaas, alandage temperatuur 190 °C ja küpsetage veel u 45-55 minutit.
Serveerige leiba supi või juustuga.