Ingredients (4 people):
- 150 g majoneesi
- 100 g maisihelbeid
- u 250 g kanafileed
- soola ja pipart
- 1 väike sibul
- 2 estragoni vart
- 1 tl jämedateralist sinepit
- 3 spl vahukoort
- 200 g Rooma salatit
- 4 tomatit
Preparation time: 15 min.
Cooking time: 20 min.
Difficulty: easy
Preparation:
1 Eelsoojendage ahi temperatuurini 250 °C.
2 Purustage maisihelbed Pudrunuiaga.
3 Määrige ⅔ majoneesist kanafileedele, maitsestage soola ja pipraga ning
pange kanafileed koos purustatud maisihelvestega kaussi. Pange kaas
peale ja raputage kaussi, nii et kanafileed on üleni maisihelbepuruga kaetud.
4 Asetage paneeritud kanafileetükid üksteise kõrvale ovaalse UltraPro 2 l
kaanele. Keerake anum peale ja küpsetage ahjus 20 min.
5 Hakkige sibul Smooth Chopperis.
6 Lisage estragoni lehed ja hakkige uuesti. Lisage ülejäänud majonees,
jämedateraline sinep ja vahukoor ning hakkige uuesti.
7 Lisage kaste salatile ja segage korralikult läbi. Lõigake tomatid neljaks.
8 Asetage salat kanafileede ja tomatitega taldrikule.
9 Serveerige kohe.