Skip to content
Back to Recipes

Kannelloonid lõhe ja tomatikastmega

Kannelloonid lõhe ja tomatikastmega

Ingredients (4 people):

  • 400 g naha ja luudeta lõhefileed
  • 2 sl maitsestamata jogurtit
  • 1 muna
  • Soola ja pipart
  • 3 sl värskelt hakitud basiilikut
  • 12–16 kannellooni (või värskeid lasanjeplaate)
  • 200 ml valmis tomatikastet
  • 100 ml köögiviljapuljongit

Preparation time: 15 min.

Cooking time: 15 min.

Difficulty: average

Preparation:

Paigaldage FusionMasteri hakkmasinasse väikeste avadega ketas ja seadke masina alla 4,5 l segamiskauss.

Lõigake lõhe U-seeria kööginoaga väiksemateks tükkideks ja hakkige FusionMasteri hakkmasina abil.

Lisage jogurt, muna, sool, pipar ja basiilik ning segage silikoonkaabitsa abil.

Paigaldage väikeste avadega ketta asemele kasutusjuhendi järgi vorstilehter.

Hoidke kannellooni vorstilehtri otsa vastas ja täitke see lõhemassiga. Asetage torud 3,5-liitrisse UltraPro ovaalsesse ahjuvormi. Segage tomatikaste ja puljong kausis ning valage see kannelloonidele.

Valmistage 25 min. praeahjus temperatuuril 180 °C või 15 min. mikrouunis 900 W juures.

Nipp: Kui te ei leia  Cannelloone, võite need valmistada ise värsketest lasanjeplaatidest. Lõigake need väiksemateks tükkideks, pange sisu sisse ja asetage Ultra Prosse lõigatud serv allapoole.