Ingredients (24 people):
- 90 g juustu (emmental või parmesan)
- 270 g risotoriisi (Arborio) (±1⅓ tassi)
- 700 ml vett (±2¾ tassi)
- 30 g võid (±2 spl) (pehmendatud)
- Soola ja pipart
- Leivakate
- 30 g riivsaia (±¼ tassi)
- 65 g juustu (parmesan või emmental)
Preparation time: 15 min.
Cooking time: 38 min.
Standing time: 20 min.
Difficulty: easy
Preparation:
Riivi terve (90 g ja 65 g) juust, kasutades Grate N Store riivi, kuid hoia riisi ja paneeringu jaoks mõeldud kogused eraldi.
Loputage riisi sõela abil ning kurnake, kuni vesi on selge.
Lisage riis ja vesi Eazy Rice riisikeetjasse, sulgege ning valmistage mikrolaineahjus 16-18 minutit 600 vati juures. Laske sel 5 minutit seista. Kui riisivalmistaja põhjas on vett, valmistage seda mikrolaineahjus veel 1-2 minutit.
Lisage või, riivjuust, sool ja pipar, seejärel segage, kuni või on täielikult sulanud. Laske sel 10-15 minutit seista, ärge oodake kauem, muidu läheb segu liiga jäigaks ning seda võib olla keerulisem välja võtta.
Eemaldage plaat ahjust ja soojendage ahju konvektsiooniga temperatuurini 220°C.
Leivapuru valmistamine: Segage SuperSonic Chopper Extra hakkuriga riivsai ja riivitud juust, seejärel valage keskmise suurusega kaussi.
Asetage silikoonist servadega küpsetusalus külmale ahjurestile või metallist ahjuplaadile.
Kasutades keskmise suurusega multikulpi, vormige kroketid valmis, veeretage neid riivsaia ja juustu segus ja asetage seejärel küpsetusplaadile.
Küpsetage umbes 20 minutit. Serveerige suupiste või eelroana rohelise salatiga.
Additional Note: